реклама партнерів:
Головна » 2016 » Квітень » 29 » 30 квітня - День жалоби у місті Чернігові
12:32
30 квітня - День жалоби у місті Чернігові
30 квітня - День жалоби у місті Чернігові Для вшанування пам’яті померлого учасника антитерористичної операції Рогаля В’ячеслава Васильовича, майора Збройних Сил України та пам’яті військовослужбовців – учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України, у Чернігові 30 квітня 2016 року оголошено День жалоби.

Відповідне розпорядження підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

На знак скорботи за померлим на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста буде приспущено Державний Прапор України з чорною стрічкою.

Розпорядженням міського голови цього дня буде обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті, вуличного мовлення.

Відспівування за загиблим героєм відбудеться 30 квітня о 10.30 у Катерининській церкві. Похоронять В’ячеслава Рогаля на кладовищі Яцево.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 954 | Теги: АТО, день жалоби, Рогаль В’ячеслав | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar