реклама партнерів:
Головна » 2017 » Вересень » 29 » 30 вересня на Чернігівському дитинці відбудеться історичний фестиваль
11:52
30 вересня на Чернігівському дитинці відбудеться історичний фестиваль
30 вересня на Чернігівському дитинці відбудеться історичний фестиваль 30 вересня 2017 р. о 13.00 на території парку Чернігівський дитинець відбудеться міжнародний історичний фестиваль, присвячений подіям, які поклали початок тисячолітній історії міста Чернігова. Гості отримають нагоду в прямому сенсі доторкнутися до історії, а саме: подивитися на групові бої та поєдинки воїнів, спробувати себе в середньовічних ремеслах, іграх та розвагах, послухати середньовічну музику в живому виконанні, ознайомитися з новими археологічними відкриттями, зробленими в Чернігові.

Фестиваль має на меті продемонструвати жителям та гостям міста реалії війни та побуту давньоруського часу, коли на злитті річок Десни та Стрижня, формувалася столиця легендарного князя Чорного. В заходах приймуть участь реконструктори з Королівства Норвегія, Польщі, Республіки Білорусь та семи областей України (Дніпропетровська, Київська, Миколаївська, Одеська, Херсонська, Чернівецька та Чернігівська).

Захід проходитиме в рамках Міжнародного дня туризму. Організатори фестивалю – Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації, Навчально-наукового інститут історії, етнології та правознавства імені О. М. Лазаревського. За підтримки Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівської міської ради, Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній», Чернігівського міського Центру туристсько-оздоровчої та виховної роботи з дітьми і молоддю.

Вхід вільний. Ласкаво запрошуємо жителів та гостей міста на наше свято.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 843 | Теги: історія, воїни, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar