реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 5 » 51-а сесія Чернігівської міської ради завершила свою роботу
21:52
51-а сесія Чернігівської міської ради завершила свою роботу
51-а сесія Чернігівської міської ради завершила свою роботу Чернігівська міська рада вирішила погодити передачу державного закладу "Вузлова лікарня станції Чернігів Південно-Західної залізниці" зі сфери управління Міністерства інфраструктури України та підпорядкування Державній адміністрації залізничного транспорту України до сфери управління Міністерства оборони України з подальшим підпорядкуванням Державному науково-випробувальному центру Збройних Сил України. Депутати затвердили це рішення на пленарному засіданні 51-ї сесії Чернігівської міської ради, яка 4 червня продовжила свою роботу.

Майновий комплекс лікарні складається з будівлі лікарні, поліклініки, харчоблоку, зубопротезної лабораторії, котельні та інших об'єктів, що підтверджується свідоцтвом на право власності на нерухоме майно від 20 жовтня 2006 року, балансовою вартістю 1 973 299 грн.

Міська рада внесла доповнення до міського бюджету на 2015 рік, виділивши 1,5 млн. грн. медичної субвенції на видачу заробітної платні працівникам медичної лікарні.

Депутати схвалили також звіт про виконання міського бюджету за І квартал 2015 року, план дій зі сталого енергетичного розвитку м. Чернігова на 2015-2023 роки та внесли зміни і доповнення до Програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Чернігова на 2014-2015 роки.

Отже, допомога сім’ям загиблих та поранених учасників АТО, в межах відповідних бюджетних призначень становитиме до 10 тис. грн. – сім’ї загиблого учасника АТО та до 5 тис. грн. (в залежності від ступеня тяжкості поранення) – сім’ї пораненого учасника АТО.

Так, загалом у поточному році на кінець травня отримали матеріальну допомогу 14 сімей загиблих учасників АТО у сумі 14 тис. грн., 41 учасників АТО, які отримали поранення – у сумі 35200 грн., 467 учасників АТО та члени їх сімей – у сумі 232 700 грн., а також, 62 сім’ї переселенців – у сумі 18400 грн.

Крім того, депутати внесли доповнення до Регламенту Чернігівської міської ради та затвердили Положення про місцеві ініціативи в м. Чернігові. Відтепер, для внесення проекту рішення у порядку місцевої ініціативи на розгляд ради ініціативній групі необхідно зібрати підписи членів територіальної громади, які мають право голосу. Кількість членів територіальної громади, які підтримали місцеву ініціативу, має бути не меншою від 300 членів територіальної громади – мешканців м. Чернігова.

Міська рада також схвалила текст Звернення Чернігівської міської ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо негайної індексації зарплат та пенсій в умовах значного підвищення індексу споживчих цін та різкого підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1117 | Теги: Чернігів, міська рада, депутати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar