реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 22 » 5 із 74 собак Пункту перетримки тварин у Чернігові вже знайшли родини
20:19
5 із 74 собак Пункту перетримки тварин у Чернігові вже знайшли родини
5 із 74 собак Пункту перетримки тварин у Чернігові вже знайшли родини 74 собаки за перші 2 тижні роботи прийняв пункт перетримки безпритульних тварин у Чернігові. 5 із них знайшли нових господарів. Як працівники пункту перевіряють життя підопічних після того, як вони потрапляють у родини.
Це Пуговка. Їй 6 років. У пункті перетримки тварин вона з першого дня його роботи. Пуговка, які й інші 74 тварини, шукає родину. Адже скоро у неї спливає 20-денний термін перебування у пункті перетримки тварин.
Тетяна Діденко, керівник ГО «Крок до тварин», каже, що її випускати нема куди , тому що така малесенька на вулиці загине , вона важить менше 3 кілограмів , і її ніхто не шукає. Можливо, щось трапилося з господарем, як це часто буває, тому що собака явно домашня.
Термін перебування її у пункті спливає, , а на вулиці вона не виживе. Шкода і собачку, і витрачених зусиль, якщо випустити собаку на 100 відсоткову смерть.
Інформація про Пуговку та інших собак, які потрапляють до пункту перетримки, у зоозахисників залишиться. Навіть після того, як собаки повернуться на вулицю. Адже всі дані вносять до бази «Енімал айді інфо». На жаль, програма ця не дає можливості зробити чіпування, яке б дозволило знайти собаку згодом.
Чіп зберігає всю інформацію про собаку та її стан здоров’я. Але чіпувати одну собаку коштує біля сотні гривень. А тому поки всі дані зберігаються лише в базі. Єдиним випадком, коли собака може перебувати в пункті перетримки тварин довше 2-х тижнів – це її тяжкий стан здоров’я.
5 собак з пункту перетримки тварин знайшли нових господарів. 4 з них поїхали жити до села. Господарі собак підтримують зв’язок з зоозахисиками – телефоном, а деякі скидають фото домашнього улюбленця, нового члена родини.

Джерело: Чернігівська філія Суспільного телебачення України.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1014 | Теги: безпритульна тварини, Чернігів, собаки | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar