реклама партнерів:
Головна » 2017 » Лютий » 4 » 5 лютого біля Катерининської церкви відбудеться флешмоб "22PushupChallenge"
15:58
5 лютого біля Катерининської церкви відбудеться флешмоб "22PushupChallenge"
5 лютого біля Катерининської церкви відбудеться флешмоб У Чернігові 5 лютого біля Катерининської церкви відбудеться флешмоб "22PushupChallenge". Розпорядження щодо організації його проведення підписав Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.
Управління патрульної поліції у місті Чернігові Департаменту патрульної поліції та Чернігівський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області забезпечуватимуть безпеку дорожнього руху, публічну безпеку і порядок у місцях проведення заходу. Управлінню охорони здоров’я міської ради доручено забезпечити медичний супровід заходу. Крім того, управління житлово-комунального господарства міської ради відповідальне за святкове оформлення та своєчасне прибирання цієї території.

Флешмоб "22PushupChallenge" організований з метою привернення уваги до проблем адаптації військовослужбовців українських воїнів, ветеранів, які повернулися зі Сходу України.

Участь у цьому заході візьмуть представники військкоматів, ВУЗів, військових частин Чернігівського гарнізону, учасники АТО, волонтери та всі небайдужі мешканці міста. Загальна кількість близько 1000 осіб. Кожному учаснику треба бути в теплому одязі та в рукавицях (для віджимання).

Місце проведення: біля Катерининської церкви (від перехрестя вулиці Лісковицької з проспектом Миру до перехрестя проспекту Миру з вул. Толстого; виїзд з вулиці Старостриженської на проспект Миру).

Час проведення: 11:00- 12:30 год.

Орієнтовний план заходу
11:00 - перекриття патрульною поліцією руху транспорту: від перехрестя вулиці Лісковицької з проспектом Миру до перехрестя проспекту Миру з вул. Толстого; виїзд з вулиці Старостриженської на проспект Миру. Прибуття медичної служби
11:00 -11:30 - збір основних учасників, розміщення груп людей по секторах. Учасники, які не віджимаються розташовуються по двом краям дороги з маленькими прапорцями, або іншою символікою України в руках
11:30 - інструктаж vip-персон та ключових осіб-співорганізаторів, розташування відеокамер по своїх місцях
11:40 - прибуття керівників області та міста
11:50-12:00 - останні приготування, освячення заходу Євгеном Орда
12:00 - початок віджимань
12:15 - закінчення флешмобу



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1185 | Теги: 22PushupChallenge, Катерининська церква, флешмоб | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar