реклама партнерів:
Головна » 2018 » Квітень » 3 » Активіст Гашпар напав на працівника «Зеленбуду»
13:23
Активіст Гашпар напав на працівника «Зеленбуду»
Активіст Гашпар напав на працівника «Зеленбуду» Комунальне підприємство «Зеленбуд» Чернігівської міської ради зробило офіційну публічну заяву щодо нападу на свого працівника:
«29 березня 2018 року сталась неприпустима подія. Під час виконання завдань по видаленню аварійних дерев на території Валу, прийшов громадянин Гашпар О. Р., який почав вимагати від працівників КП "Зеленбуд" документи. Після надання документів (ордеру) його, це не влаштувало і він почав нецензурно лаятися на працівників підприємства та перешкоджати їм виконувати свою роботу. Один із наших працівників зробив агресивно налаштованому громадянину зауваження, за що Гашпар О. Р вдарив його по обличчю. Нашому співробітнику були завданні тілесні та моральні ушкодження, зараз він перебуває на стаціонарному лікуванні.

Хочемо наголосити, що співробітник КП “Зеленбуд”, який став жертвою агресії - сумлінний працівник підприємства зі значним стажом, йому 63 роки, з них 26 років він працює на нашому підприємстві. До-речі, він годиться цьому “громадському активісту” в батьки та заслуговує на повагу, а не зневажливе ставлення.

Наше підприємство наголошує, що дані методи є не припустимими і ми завжди будемо відстоювати честь та гідність співробітників, які за досить скромні кошти працюють на благоустрій міста та роблять його більш красивим та комфортним для життя людей.

З вказаного приводу вже надійшла заява до правоохоронних органів. Сподіваємося на справедливе розслідування,» - сказано в заяві комунального підприємства.

Прес-служба Чернігівської міської ради за інф. КП «Зеленбуд»



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 683 | Теги: Зеленбуд, дерева, напад, Олександр Гашпар | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar