реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 30 » Апеляційний суд не помилував банду неповнолітніх
17:18
Апеляційний суд не помилував банду неповнолітніх
Апеляційний суд не помилував банду неповнолітніх Колегія суддів Апеляційного суду Чернігівської області відхилила апеляцію обвинуваченого та адвокатів і залишила без змін міру покарання трьом неповнолітнім, які минулого року в Чернігові скоїли два вбивства та кілька розбоїв, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Вирок суду набрав законної сили. Під час судового засідання прокурори заперечували проти доводів, викладених в апеляційних скаргах.
Один із засуджених особисто та захисники двох інших оскаржували вирок суду першої інстанції, заперечуючи проти зазначеної в ньому кваліфікації кримінальних правопорушень та призначеної міри покарання.
5 вересня 2014 року Новозаводським районним судом м. Чернігова цих неповнолітніх визнано винними у скоєнні злочинів, передбачених статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та статтею 187 (розбій). Їм призначено покарання у виді позбавлення волі на 14, 13 і 10 років.
Вину підсудних підтверджено свідченнями двох потерпілих, які вижили після їх нападу, свідків, частковим зізнанням самих обвинувачених, речовими доказами та іншими матеріалами кримінального провадження.
Четвертого співучасника цієї групи, який не досяг віку кримінальної відповідальності, направлено до спеціальної навчально-виховної установи на 3 роки.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 989 | Теги: міліція, Кримінал, неповнолітні, апеляційний суд | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar