реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 29 » Апеляційний суд відкинув намагання "Нашого краю" зірвати вибори в Ічні
08:54
Апеляційний суд відкинув намагання "Нашого краю" зірвати вибори в Ічні
Апеляційний суд відкинув намагання Численні спроби підкорити волю ічнянців закінчились ганебно! Нещодавно стало відомо, що всі намагання переділити виборчі округи за вимогою "Ненашого краю" провалились з тріском. Київський апеляційний суд став на сторону закону і здорового ґлузду, визначивши, що кожне село має право вибрати свого представника до ради об'єднаної територіальної громади.

Таким чином, Ічнянська виборча комісія цілком законно визначила округи, гарантувавши право кожному населеному пункту на свого представника . "Колишні риги та їх місцеві посіпаки дарма вважали, що ічнянців можна "гнути через коліно" - заявляють ічнянці- члени Народного Руху.

Треба відзначити, що єдина партія в Ічні, яка боролася з намаганням зірвати вибори - Народний Рух. Всі інші партії, попри крикливість їх вождів, погоджувалися з авантюризмом. "Якісь вони, ці партії, по пояс дерев'яні" - образно каже Микола Череп, голова обласної організації Народного Руху. І відзначає команду НРУ, зокрема, керівника юридичного департаменту НРУ Максима Карманнікова, Тетяну Зезюлькіну, Євгена Зінича, які багато зробили для торжества справедливості.

Отже, вибори в раду Ічнянської об'єднаної територіальної громади стартували...

Василь АВДІЙ, "Сіверщина"



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 846 | Теги: Ічня, вибори, Наш край, суд | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar