реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 4 » Артисти з Чернігова взяли участь у благодійному Гала-концерті в Українському домі
20:12
Артисти з Чернігова взяли участь у благодійному Гала-концерті в Українському домі
Артисти з Чернігова взяли участь у благодійному Гала-концерті в Українському домі 28 січня в Українському домі на Європейській площі відбувся благодійний Гала-концерт на підтримку національної єдності та реабілітацію воїнів-патріотів.

На сцені Українського дому виступили видатні митці естради:Олег Скрипка, Павло Зібров, Марія Яремчук, Міла Нітіч, Анатолій Матвейчук, Інеш та кращі колективи етнічних громад. Про це повідомляє Департамент культури Чернігівської ОДА.

У Гала-концерті взяли участь і солісти Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм Заслужений працівник культури України - Світлана Пилипенко та Лауреат Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів - Сергій Сулімовський.

Кожен із учасників побажав воїнам витримки, сили та мужності. Концерт організували ДП "Український дім" та Спілка громадських організацій "Рада національно-культурних громад".

Світлана Пилипенко та Сергій Сулімовський нагороджені Грамотами "За вагомий внесок у розвиток багатонаціональної культури України".



Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 956 | Теги: благодійний концерт, філармонія, Український дім, підтримка солдат | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar