реклама партнерів:
Головна » 2015 » Грудень » 31 » Астрологічний прогноз на 2016 рік за знаками зодіаку
19:26
Астрологічний прогноз на 2016 рік за знаками зодіаку
Астрологічний прогноз на 2016 рік за знаками зодіаку 2016 рік пройде під знаком Мавпи, причому не простий, а Вогненної або Червоною. Це тварина-талісман несе з собою зміни в житті та свідомості людей. Якими вони будуть позитивними або негативними, вирішує не тільки сама людина, часом йому варто прислухатися і до того, що нашіптують зірки.

Астрологічні прогнози з найдавніших часів допомагають розібратися в ситуації, вибрати вірний напрямок руху або, навпаки, перечекати якийсь період у разі необхідності. Інтерес до подібних прогнозів не згасає і сьогодні, тому розглянемо детальніше, чого чекати і до чого готуватися з настанням наступного року різним знакам зодіаку.

Астрологічний прогноз на 2016 рік цілком залежить від взаємодії Землі з іншими планетами сонячної системи, особливо Марса і Сатурна, а також зірки Антарес. Якщо не кидатися складними термінами і не вдаватися в подробиці, то рекомендації фахівців цілком прості і зрозумілі: якщо ви не любите зміни і не прагніть до них – розслабтеся, видихніть, змиріться і довіртеся течією часу.

Змін уникнути в будь-якому разі не вдасться, проте, ніхто не говорить, що вони будуть негативними. Головне, не придумуйте нових і не перебільшуйте існуючі неприємності, а постарайтеся перевернути ситуацію в вашу сторону. Якщо ж негативна енергія переповнить гущавину терпіння, не варто виливати її на близьких, краще займіться спортом. Це врятує ваші стосунки з рідними і знайомими, та ще й на користь здоров’ю піде.

Найважче доведеться Козерогам, Дівам і Тельцям, так як саме вони найбільш чутливі і дратівливі. Суперники намагатимуться вивести їх з рівноваги, втягнути в свої інтриги, спровокувати конфлікти з начальством. Тут порада лише одна – запасіться терпінням.

Астрологічний прогноз 2016 по знаках зодіаку застерігає: не варто довіряти мало знайомим людям, навіть якщо вони обіцяють більший прибуток або вигоду. Не пускайте бізнес-партнерів в особисте життя і не діліться секретами, адже все сказане може бути використано проти вас. Особливо це відноситься до Ваг, Левам і Стрільцям. Зате в сімейному колі вас чекає зближення з рідними, створення довірчої атмосфери і комфортного побуту. Розмови по душам не тільки не зашкодять, але й дозволять залагодити всі проблеми нерозуміння і непорозуміння.

Овнам, ракам і скорпіонам астропрогноз на 2016 рік Мавпи радить не поспішати і не бігти вперед паровоза. Всі необхідні зміни і зміни відбудуться у відведений для них час. Краще готуйтеся, зберіться з силами і зміцнюйте тили. Найбільш надійна опора, як завжди, – це старі друзі і сім’я.

Джерело: рік 2016



Категорія: ЦІКАВИНКИ | Переглядів: 1249 | Теги: астрологи, новий рік, мавпа | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar