реклама партнерів:
Головна » 2019 » Лютий » 25 » Атрошенко вимагає притягнути до кримінальної відповідальності власників ринку "Шанхай"
14:26
Атрошенко вимагає притягнути до кримінальної відповідальності власників ринку "Шанхай"
Атрошенко вимагає притягнути до кримінальної відповідальності власників ринку Сьогодні, 25 лютого, під час сесії міський голова Чернігова Владислав Атрошенко зробив публічну заяву до правоохоронних органів. Він вимагає притягнути до кримінальної відповідальності власників незаконних будівель так званого ринку «Шанхай» у місті Чернігові.

"Офіційно, як міський голова, проводячи 39-ї сесію 7 скликання, звернувся до правоохоронних органів в особі прокуратури міста, управління економічної поліції, відділу поліції міста Чернігова, міського ДАБІ з питанням притягнення до кримінальної відповідальності вигодонабувачів або власників будівель, які поза законом знаходяться на територіях так званого ринку «Шанхай». Там зараз іде будівництво.

Якщо ми Україну називаємо державою, якщо існує поняття честі мундиру для вищезазначених силових структур, то у державі таких речей буть не може.

Виходить, що у європейській державі без жодних дозвільних документів існує ринок. У порушення всіх можливих і неможливих правил, без дозволів на початок будівництва, без введення об’єктів в експлуатацію, без виконання правил з протипожежної безпеки та інших, у нас вже не перший і не другий рік існує ринок під назвою «Шанхай».

Я звертаюсь публічно щодо підтримки мене як міського голови у цьому питанні. До всіх суб’єктів підприємницької діяльності, до всіх партій звертаюся з дуже простою тезою: до мене були міські голови, після мене будуть міські голови, але повинна бути влада у місті, і повинно дотримуватись законодавство. Не може бути такого в обласному центрі, в сучасній країні європейській, щоб існувала така вакханалія поза будь-яким законодавством. І ми вже тривалий час не можемо нічого з цим вдіяти.

Доручаю юридичному відділу виїхати, зафіксувати це все і подати офіційні заяви до усіх служб, у повноваженнях яких може бути ця ситуація. Так само прошу перевірити питання забезпечення водою та електроенергією будівель, яких по документам просто у природі не існує".



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 680 | Теги: Владсилав Атрошенко, Кримінал, ринок Шанхай | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar