реклама партнерів:
Головна » 2015 » Квітень » 6 » Бійці спецбатальйону "Чернігів" повернулися на рідну землю. Фото
17:01
Бійці спецбатальйону "Чернігів" повернулися на рідну землю. Фото
Бійці спецбатальйону У неділю батальйон патрульної служби міліції особливого призначення «Чернігів» повернувся додому після виконання бойових завдань в зоні АТО на Луганщині, повідомляє УМВС України в Чернігівській області
Біля будівлі УМВС міліціонерів зустрічали родичі, друзі та товариші по зброї. Після перших емоційних обіймів та палких привітань – шикування на плацу Управління. Командир роти спецпризначенців з позивним «Чабан» доповів керівництву, що всі бойові завдання підрозділом успішно виконані.
Луганський напрямок – один з найнебезпечніших в зоні антитерористичної операції. Його особливість полягає в близькості кордону з Росією, через який постійно намагаються проникнути диверсійно-розвідувальні групи ворога. Тому бійцям доводилося воювати на два фронти, стримуючи російсько-терористичні війська і з боку РФ, і з боку терористичної ЛНР.
Після відведення важкого озброєння від лінії розмежування терористи хоча і не в повній мірі дотримуються перемир’я, але обстріли з артилерії майже припинилися. Дошкуляють лише розвідувально-диверсійні групи, які обстрілюють українські блокпости, намагаючись проникнути вглиб нашої території. За місяць служби в зоні АТО спецпризначенці відбили понад два десятки таких атак.
Але бійці батальйону не черствіють душею, не зациклюються лише на війні. Звичайні людські почуття проявляються в екстремальній ситуації гостріше й емоційніше. Вони тонше відчувають ціну життя, справедливості і, звичайно ж, кохання. Саме після повернення додому бійця батальйону з позивним «Нео» його стосунки з дівчиною отримали логічне продовження — перед строєм побратимів він освідчився коханій у почуттях та подарував їй обручку.
Керівництво батальйону та побратими привітали бійця з важливим моментом у його житті.
Після нетривалої відпустки бійці спецпідрозділу повернуться до виконання службових обов’язків.







Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1089 | Теги: Донбас, Чернігівська міліція, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar