реклама партнерів:
Головна » 2018 » Липень » 22 » Бокс. Усик переміг Гассієва в Москві
20:21
Бокс. Усик переміг Гассієва в Москві
Бокс. Усик переміг Гассієва в Москві У ніч на 22 липня в Москві пройшов фінал першого турніру Всесвітньої боксерської суперсерії. Головним боєм вечора став поєдинок росіянина Мурата Гассієва і українця Олександра Усика за звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі, повідомляє УНІАН
Це була одна з найбільш очікуваних подій у світі боксу — в рингу вперше за довгий час опинилися два непереможених боксера в першій важкій вазі, і один з них повинен був об'єднати чемпіонські титули.

Олександр Усик побив росіянина Мурата Гассієва. Бій тривав усі 12 раундів і проходив повністю під диктовку Усика. Гассієв відзначився кількома ударами в корпус і нижче пояса. Тоді як Усик повністю домінував - заздалегідь читав всі дії суперника, відмінно працював ногами і вибухав серіями ударів. З кожним раундом перевага українського боксера тільки збільшувалася. Українець завоював всі пояси в першій важкій вазі і став володарем трофею імені Мохаммеда Алі.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що запропонує президенту Петру Порошенку присвоїти боксеру Олександру Усику звання Героя України.



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 643 | Теги: спорт, Усик, Бокс | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar