реклама партнерів:
Головна » 2015 » Червень » 21 » Борг перед працівниками лікарні станції «Чернігів» погашено
15:44
Борг перед працівниками лікарні станції «Чернігів» погашено
Борг перед працівниками лікарні станції «Чернігів» погашено Як щодня ходити на роботу і за це не отримувати ніяких грошей, добре знають чернігівські лікарі. Півроку колектив вузлової лікарні станції «Чернігів» сидів без зарплати. Вижити допомогла лише «кредитка», кажуть медики. Тепер вони зможуть погасити борг, адже держава погасила свій борг перед ними – обіцяні гроші прийшли.
Півтора мільйони гривень, необхідних, аби погасити борг по зарплаті перед працівниками вузлової лікарні станції «Чернігів», таки були виділені з міського бюджету. Що це і справді так і гроші працівниками дійсно отримані, до закладу приїхав переконатися координатор Ради регіонального розвитку Сергій Березенко.
Отримати гроші — це ще половина справи. Питання подальшої долі лікарні не знято з порядку денного. На сьогодні існує домовленість з Міністерством оборони про передачу лікувального закладу на їх баланс. Тут зможуть обслуговуватися військові науковці.
В цій справі є законодавча колізія. Аби перейти з одного відомства у інше, необхідно спочатку, аби чернігівські депутати проголосували за передачу лікарні на баланс міста, і лише потім прийняли рішення про передачу на баланс Міноборони. ДНВЦ зі свого боку погодження вже дало. Лікарі теж не проти обслуговувати військових. Медичний потенціал збережено і кадри поки ще лишилися.

Відмовлятися від своїх старих пацієнтів–залізничників тут не збираються. Вони можуть обслуговуватися на договірній основі. До речі, у вузловій лікарні діє страхова система, що актуально в умовах реформування галузі.

Тепер колектив лікарні з легким серцем зустрічає професійне свято – День медичного працівника.

Джерело: Сіверцентр





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 1030 | Теги: станція Чернігів, зарплата, медики | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar