реклама партнерів:
Головна » 2017 » Квітень » 23 » Будівля по вулиці Київська, 23 у Чернігові перейшла до державної власності
14:57
Будівля по вулиці Київська, 23 у Чернігові перейшла до державної власності
Будівля по вулиці Київська, 23 у Чернігові перейшла до державної власності Чернігівська міська рада надала згоду на передачу з комунальної власності територіальної громади м. Чернігова приміщення у державну власність до сфери управління Державної судової адміністрації України.

Мова йде про двоповерхову нежитлову будівлю по вул. Київська, 23 у Чернігові загальною площею 1461,4 кв. м, яка розташована на земельній ділянці площею 0,2995 га. У цій будівлі з липня 2009 року розміщується Чернігівський окружний адміністративний суд на правах оренди у фонді комунального майна міської ради.

З відповідним листом про передачу будівлі для Чернігівського окружного адміністративного суду звернулась до Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка Державна судова адміністрація України.
«Відповідно до результатів обстежень основних конструкцій будівлі визначено, що окремі ділянки зовнішніх стін мають аварійний стан, а горище та дах – не придатні до нормальної експлуатації. Усунення аварійного стану будівлі за рахунок державного бюджету можливе лише за умови передачі зазначеної будівлі до державної власності», - йдеться у листі. Також зазначено, що успішне проведення судової реформи передбачає забезпечення судів належними приміщеннями, які, окрім іншого, мають бути облаштовані також спеціальним обладнанням для розгляду електронних судових справ.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко:
- Якщо залишити школу на балансі міста, необхідно робити ремонт за кошти міського бюджету, і приміщення умовно буде вважатися власністю громади. Або віддати у державну власність, тоді й ремонт буде здійснюватися за кошти держави. Адже місту все одно треба знаходити приміщення для адміністративного суду.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 893 | Теги: суд, державна власність, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar