реклама партнерів:
Головна » 2016 » Грудень » 2 » Центр розвідки «Північ» відзначив своє 25-річчя
20:06
Центр розвідки «Північ» відзначив своє 25-річчя
Центр розвідки «Північ» відзначив своє 25-річчя 1 грудня військовослужбовці Регіонального центру радіоелектронної розвідки оперативного командування «Північ» відзначили 25-ту річницю існування центру.

Привітати з ювілеєм військових прийшли поважні гості: керівники області та міста, військове керівництво, ветерани, представники громадських та волонтерських організацій.

Як зазначили виступаючі ці військовослужбовці встигли проявити себе. Більшість з них захищали та захищають і сьогодні державний кордон в зоні проведення антитерористичної операції на сході України. Регіональний центр створений 1 грудня 1991 року. За цей невеликий в історичному вимірі період він пройшов нелегкий шлях і сьогодні затвердився як самодостатня, злагоджена та авторитетна частина. Тут служать найкращі військові, люди, які мають високий професіоналізм, віддані військовій справі та сумлінно виконують службові обов’язки.

Під час заходу кращим радіорозвідникам вручені нагороди та відзнаки. А після цього солісти військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України організували святковий концерт.

За сумлінну службу в ім’я незалежної України Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджений начальник служби захисту інформації - помічник начальника штабу військової частини А2622, майор Ігор Миколайович Мостуненко.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 840 | Теги: Чернігів, військо, центр «Північ» | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar