реклама партнерів:
Головна » 2019 » Травень » 16 » «Чернігів стародавній» відзначив унікальне національне свято — День вишиванки!
21:07
«Чернігів стародавній» відзначив унікальне національне свято — День вишиванки!
«Чернігів стародавній» відзначив унікальне національне свято — День вишиванки! Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Щороку його проводять у третій четвер травня, цього року — 16 травня.

Цього дня кожен може долучитись до національного свята, одягнувши вишиванку на роботу, до університету, школи чи садочка.

Співробітники Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» вже традиційно протягом кількох років долучаються до відзначення унікального свята.

Сьогодні музейники фотографувалися в українських вишиванках біля пам’ятника гетьману Івану Мазепі на чернігівському Валу, а також біля стародавніх чернігівських гармат і на фоні величної Катерининської церкви та Борисоглібського собору.

Фотографуємось, шануємо українські традиції і запрошуємо поціновувачів старовини до нас, в стародавній Чернігів, щоб помилуватися дивовижними краєвидами, осягнути велич архітектури, пізнати історію чарівного і прекрасного міста!

Джерело: «Чернігів стародавній».





Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 502 | Теги: День вишиванки, Чернігів стародавній, Вал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar