реклама партнерів:
Головна » 2009 » Листопад » 21 » Чернігів. Ступак: «Різні «громадські думки» та «сили громади» зараз купують виборців за гречку, а потім купуватимуть партії за гроші»
18:53
Чернігів. Ступак: «Різні «громадські думки» та «сили громади» зараз купують виборців за гречку, а потім купуватимуть партії за гроші»
Чернігів. Ступак: «Різні «громадські думки» та «сили громади» зараз купують виборців за гречку, а потім купуватимуть партії за гроші» Голова Чернігівської обласної організації УНП, депутат Чернігівської міськради Володимир Ступак назвав подвійним цинізмом намагання потрапити в депутати місцевих органів самоврядування представників деяких громадських організацій. Про це політик заявив на прямому ефірі телерадіоагенства «Новий Чернігів».
За словами Володимира Ступака Закон України «Про вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» чітко говорить що вибори до місцевих органів самоврядування відбуваються виключно на партійній основі. Отже, представники громадських організацій Чернігова, за якими, безумовно, стоять потужні фінансові групи, зараз купують виборців за гречку та безкоштовні медогляди, а потім купуватимуть дріб’язкові партії, щоб дати їм свою назву. Якщо, хтось думає, що різні «громадські думки» та «сили громади» відстоюватимуть інтереси виборців, то він глибоко помиляється, адже ті кошти, які зараз громадські організації витрачають на вибори, в раді потрібно буде «відбивати», а відстоювати інтереси їм прийдеться тих грошових мішків, які їх фінансують – зазначив голова обласної організації Української народної партії.

Джерело: Ігор ЛЕВЕНОК, прес-служба УНП.



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1292 | Теги: Політика, Чернігів, Володимир Ступак | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar