реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 21 » Чернігівці провели в останню путь донеччанина Олега Бурлака
07:48
Чернігівці провели в останню путь донеччанина Олега Бурлака
Чернігівці провели в останню путь донеччанина Олега Бурлака Він героїчно загинув у другий день «перемир’я», захищаючи рідну Донеччину і прикривши собою групу бійців. За весь час війни Олег Бурлака постійно був на передовій, командував взводом у батальйоні «Донбас». У Чернігові його чекала дружина і двоє дітей. Їх боєць перевіз до нас подалі від гарячої точки. Тепер Чернігівщина стане для них рідною землею.
Горе цієї родини важко описати словами. Тато і мама плачуть, дружина, ледь стоїть на ногах і тулиться до дорослого сина. Їх підтримує вся чернігівська земля. Єдиний син у родині, чоловік і батько двох дітей, і як кажуть бойові соратники загиблого, він був патріотом «до кісток» і мужнім воїном. Разом з побратимами провів багато успішних операцій. Але бій у Широкине під Маріуполем став останнім для донеччанина Олега Бурлака.
Батальйон «Донбас» у невеличкому складі приїхав провести друга в останню путь. На похорон єдиного сина з Донецька приїхали і старенькі батьки. Родичів більше не було. Їх не випустили з підконтрольної терористам території Донеччини. Батьки до останнього не знали, що їх син пішов добровольцем на війну.
Відспівували героя у Катерининській церкві. Чернігів вже давно став близьким для дружини загиблого Юлії і двох їхніх діток. Олег Бурлака перевіз родину подалі від гарячої точки України, а сам хотів відвоювати рідну землю. Не встиг. На панахиду прийшло багато чернігівців. Прямо у церкві для героя заспівали гімн України.
Його вкрили квітами і винесли з церкви на вулицю. Плакали всі без винятку – чоловіки, жінки і навіть небо над містом, бо пішов дощ. На вулиці родині дали ще мить побути наодинці з горем.
Чернігівці попрощалися з героєм Олегом Бурлакою. Колоною вони провели його аж до Красної Площі. Шлях загиблому устеляли квітами. Поховали донеччанина Олега Бурлака у Чернігові. Разом з ним тут залишиться і родина…

За матеріалами Чернігівської обласної державної телерадіокомпанії.
Фото: Gorod.cn



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 1296 | Теги: Катерининська церква, Чернігів, Олега Бурлака, донечанин | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar