реклама партнерів:
Головна » 2015 » Лютий » 13 » Чернігівщина представила свій насіннєвий потенціал на міжнародних виставках
21:59
Чернігівщина представила свій насіннєвий потенціал на міжнародних виставках
Чернігівщина представила свій насіннєвий потенціал на міжнародних виставках Делегація Чернігівщини на чолі з заступником директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Риммою Олексенко відвідали міжнародні аграрні виставки «Зернові технології», «Agro Animal Show» та «Фрукти. Овочі. Логістика», що з 11 по 13 лютого проходять у Києві .
У церемонії відкриття та роботі виставок взяли участь Перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Ярослав Краснопольский та заступник Міністра з питань європейської інтеграції Владислава Рутицька.
Учасниками заходу стали понад 400 провідних компаній з 20 країн. Серед них — Австрія, Великобританія, Данія, Ірландія, Іспанія, Італія, Канада, Корея, Литва, Польща, Сербія, США, Туреччина, Угорщина, Фінляндія, Чехія та інших держави, повідомляє Департамент агропромислового розвитку ОДА.
Україну на виставках презентують 22 області. В експозиції виставок представлені новітня аграрна техніка і обладнання для фахівців зернового господарства, тваринництва та птахівництва, а також плодово-овочевої галузі. Тут є обладнання для елеваторів і хлібоприймальних пунктів, засоби захисту рослин, корми, засоби діагностики, ветеринарні препарати, генетичний матеріал, нова колекція сортів і гібридів тощо.
Участь у виставках взяли і відомі гравці ринку насіння Чернігівщини, зокрема, ПАТ науково-виробниче об’єднання «Чернігівеліткартопля» та Носівська селекційно-дослідна станція Чернігівського інституту агропромислового виробництва НААН України. Вони запропонували широкий асортимент елітних селекційних сортів картоплі, озимого жита, тритикале, ярої пшениці та ячменю, а також насіння вівса, огірків, цибулі та інших культур.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1051 | Теги: Чернігівщина, насіння, аграрна галузь | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar