реклама партнерів:
Головна » 2010 » Листопад » 4 » Чернігівщина: районні територіальні комісії спалили тисячі бюлетенів
01:47
Чернігівщина: районні територіальні комісії спалили тисячі бюлетенів
Чернігівщина: районні територіальні комісії спалили тисячі бюлетенів 3 листопада 2010 року о 17.30 Чернігівська обласна виборча комісія та присутні на засіданні цієї комісії представники від місцевих організацій партій були введені в шоковий стан від повідомлення секретаря Ічнянської комісії про те, що їх комісія спалила 1600 зайвих бюлетенів з виборів депутатів обласної ради по одномандатному виборчому округу №17 та 2024 бюлетеня по округу №18.
У підтвердження цього факту було надано Акт, підписаний членами цієї районної ТВК.

Пояснення членів Ічнянської районної ТВК було таким: бюлетені були спалені в присутності представника однієї політичної партії та міліції, бо були зіпсованими, а в ніч перед виборами обласне ТВК замінила їх новими, передрукованими.
Обласній ТВК під тиском представників від Української народної партії і ВО «Батьківщини» прийняло рішення звернутися до правоохоронних органів для здійснення перевірки цього факту знищення виборчої документації.

Крім того, ця районна ТВК перепакувала усю виборчу документацію по виборам до обласної ради, отриману з виборчих дільниць, та розклала її врозрізі кожної партії та кожного кандидата в депутати окремо. Іншими словами, протизаконно вскрила пакети з бюлетенями, які були опечатані у дільницях.

Як з’ясувалося, так діяла на Чернігівщині не тільки Ічнянська районна ТВК. Нагадаємо, що обласною ТВК додатково було виготовлено більше 50 тисяч бюлетенів.

Сергій Соломаха,
представник Чернігівської обласної організації УНП
в Чернігівській обласній виборчій комісії

unp.net.ua





Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1414 | Теги: вибори 2010 | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar