реклама партнерів:
Головна » 2016 » Грудень » 26 » Чернігівщина займає 6 позицію в Україні за розвитком промисловості
15:28
Чернігівщина займає 6 позицію в Україні за розвитком промисловості
Чернігівщина займає 6 позицію в Україні за розвитком промисловості У Чернігівській області індекс промислової продукції за видами економічної діяльності та в цілому по промисловості за січень-листопад цього року склав 107,1% до відповідного періоду 2015-го. По Україні цей показник – 102,1%. Чернігівщина серед регіонів займає шосте рейтингове місце.

У переробній промисловості при загальному зростанні індексу на 14,8% майже всі базові галузі продемонстрували позитивний результат.

Найбільший приріст спостерігався у металургійному виробництві, виробництві готових металевих виробів (+28,9%) та машинобудуванні (+21,4%).

Перевищені минулорічні обсяги на підприємствах із виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (+21,4%), у текстильному виробництві, виробництві одягу, шкіри та виробів зі шкіри (+18,5%), виробництві хімічних речовин і хімічної продукції (+16,1%).

Від’ємний результат отримано у виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції (-3,4%) та у виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічної діяльності (-11,7%).

На підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря приріст обсягів виробництва склав 10,1%.



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1061 | Теги: виробництво, Чернігівщина, промисловість | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar