реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 16 » Чернігівська "Десна" виходить з відпустки
08:24
Чернігівська "Десна" виходить з відпустки
Чернігівська Як зазначає виконавчий директор клубу Ігор Ушарук, всі гравці, які завершували осінню частину нинішнього чемпіонату у складі Десни, прибули до розташування команди. В тому числі і захисник Рудольф Сухомлинов, який повернувся з Грузії, де на правах оренди виступав у складі Зугдіді. Що стосується Максима Банасевича, котрого Десна орендувала у луганської Зорі, то це питання поки що залишається відкритим.

Варто відзначити, що в першому тренуванні команди в Новому Році прийняв і відомий нападник Олександр Піщур, котрий восени грав у Казахстані. Відзначимо, що раніше під час зимових міжсезонь Піщур не раз поновлював футбольну форму, приєднуючись до занять команди рідного міста.

У Чернігові деснянці пройдуть втягувальний цикл. А останню декаду січня проведуть у столиці Білорусії, де візьмуть участь у міжнародному турнірі, який організовує футбольний клуб Крумкачи.

16 січня команда проведе традиційний медогляд, а вже 21 на команду очікує поїздка до Білорусії, де Десна прийматиме участь у міжнародному турнірі, який організовує футбольний клуб Крумкачи. Крім того, 19 січня в Чернігові відбудеться засідання Наглядової Ради клубу, на якому будуть присутні також тренери та футболісти.

За інформацією депутата обласної ради Василя Леоненка: "Разом з різдвяним та новорічним привітанням від віце - президента футбольного клубу "Десна" Ігоря Базалівського одержав дуже гарну звістку, проте що наша Десна планує в цьому році війти в прем*єр - лігу. Я звертаюсь до небайдужих підприємців підтримати цю ідею. А ОСОБИСТО ЗВЕРТАЮСЬ ДО МЕРА МІСТА ЧЕРНІГОВА ВЛАДИСЛАВА АТРОЩЕНКА, БУДЬ ЛАСКА ПІДСТАВТЕ СВОЄ МІЦНЕ ПЛЕЧЕ".



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1020 | Теги: футбол, Василь Леоненко, Десна | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar