реклама партнерів:
Головна » 2019 » Квітень » 24 » Чернігівська громада урочисто провела призовників до лав українського війська
19:39
Чернігівська громада урочисто провела призовників до лав українського війська
Чернігівська громада урочисто провела призовників до лав українського війська До лав Збройних Сил України та інших військових формувань сьогодні у Чернігові урочисто проводжали 50 новобранців. Батьки та рідні майбутніх захисників, представники органів влади, бійці АТО та ООС, воїни-афганці, вихованці навчальних закладів міста зібралися на площі біля храму Святої Великомучениці Катерини.

На знак пам’яті та пошани до захисників України різних поколінь від учасників заходу встановили корзину квітів до знаку «Борцям за волю та незалежність України».

Успішного проходження служби та гідного виконання військового обов’язку призовникам побажали радник голови Чернігівської ОДА Володимир Ткач, заступник голови обласної ради Арсен Дідур, військовий комісар Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Криворучко, воїн-інтернаціоналіст, полковник запасу Анатолій Кирилюк, представник Українського інституту національної пам’яті у Чернігівській області Сергій Бутко.

Бути гідними продовжувачами славетних героїчних військових традицій і подвигів українських воїнів – з такими напутніми словами звернулися до новобранців мати загиблого героя АТО Раїса Шанська та голова Ради ветеранів АТО при Чернігівській міській раді Андрій Требух.

Від вихованців обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді кожен майбутній захисник отримав власноруч зроблений оберіг — ляльку-мотанку «Подорожницю». А матері загиблих героїв АТО вручили юнакам символічних янголів-охоронців.

На добру службу призовників благословив керуючий Чернігівською єпархією УПЦ (ПЦУ), архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій.

Справжнім подарунком для всіх присутніх стали виступи відомих в області колективів та показові вправи з рукопашного бою військовослужбовців Чернігівського батальйону Нацгвардії.

Джерело: Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації




Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 547 | Теги: Чернігів, призов, Збройні сили України | Рейтинг: 5.0/1
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar