реклама партнерів:
Головна » 2010 » Лютий » 22 » Чернігівська лижня 2010
19:16
Чернігівська лижня 2010
Чернігівська лижня 2010 21 лютого в Чернігові за підтримки міського голови Олександра Соколова пройшов Чемпіонат міста з лижних гонок, а також традиційні масові змагання «Чернігівська лижня 2010».
Цього дня на базі навчально-спортивної бази СДЮШОР з лижного спорту Фізкультурно-спортивного товариства "Україна" зібралися і професійні спортсмени, і просто любителі. Так, участь у змаганнях взяли заслужений майстер спорту України з біатлону Ніна Лемеш та майстер спорту міжнародного класу з лижних гонок Марина Лісогор.
"Лижні змагання в нашому місті вже стали традиційними, цього року ми проводимо їх увосьме," – коментує начальник відділу по фізичній культурі та спорту міської ради Олександр Стецько. Він переконаний, що подібні заходи не лише показують рівень підготовки учасників, а й викликають посилення інтересу до зимових видів спорту. "Позмагатись на дистанціях 500 і 1000 метрів вийшли більше 300 чернігівців у 4-х вікових групах," – зазначив О.Стецько.
Учасників змагань привітали заступник начальника управління освіти міської ради Михайло Рубан, директор СДЮШОР з лижного спорту Віталій Паршуков, заслужений тренер СРСР і України, головний суддя змагань В'ячеслав Гусєв, голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства "Україна" Валентин Луговський та директор міського Центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" Дмитро Пиріжок.
Переможці і призери змагань та найактивніші учасники нагороджені дипломами та пам'ятними медалями.

За інформацією відділу по фізичній культурі та спорту міської ради



Категорія: СПОРТ | Переглядів: 1411 | Теги: спорт, Чернігівська лижня | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar