реклама партнерів:
Головна » 2015 » Січень » 20 » Чернігівська міліція спіймала "телефонного" мінера залізничного вокзалу
17:47
Чернігівська міліція спіймала "телефонного" мінера залізничного вокзалу
Чернігівська міліція спіймала Завдяки злагодженим оперативним діям служб і нарядів працівників Чернігівського міськвідділу міліції та колег з УСБУ встановлений та затриманий молодик, який повідомив про замінування залізничного вокзалу в Чернігові, повідомляє прес-служба УМВС України в Чернігівській області
Сьогодні близько 4:30 до чергової частини надійшло повідомлення від невідомого, що заміновано залізничний вокзал Чернігова. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Чернігівського міськвідділу внутрішніх справ, вибухотехніки та всі аварійно-рятувальні служби. Для збереження життя і здоров’я громадян територія вокзалу була перекрита правоохоронцями.
Після обстеження приміщення вокзалу правоохоронці нічого вибухонебезпечного не виявили. Функціонування вокзалу відновилася у штатному режимі, але робота міліції з встановлення особи «мінера» продовжилася. До співробітників міліції долучилися працівники УСБУ в Чернігівській області.
Як повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Чернігівській області підполковник міліції Вадим Філашкін, в результаті проведення спільних оперативно-розшукових заходів співробітників обох правоохоронних відомств «по гарячих слідах» особу «телефонного мінера» було встановлено, його затримано та доставлено до міськвідділу для надання пояснень.
Як пояснив зловмисник, він зателефонував, бо був у стані алкогольного сп’яніння, про що зараз шкодує та розкаюється.
Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності), що загрожує позбавленням волі на строк від двох до шести років. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.
Досудове розслідування триває.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1064 | Теги: міліція, мінер, залізничний вокзал, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar