реклама партнерів:
Головна » 2018 » Серпень » 8 » Чернігівська ОДА готується до «Фестивалю молока»
14:29
Чернігівська ОДА готується до «Фестивалю молока»
Чернігівська ОДА готується до «Фестивалю молока» Учетверте в Чернігові представники молокопереробних підприємств області зберуться на «Фестивалі молока». Захід відбудеться 26 серпня у Центральному парку культури та відпочинку в рамках святкування Дня незалежності України.

– Щороку цей захід стає масштабнішим, до участі в ньому залучається все більше місцевих виробників харчової продукції. Через це популярність фестивалю зростає як серед мешканців, так і гостей обласного центру, – зазначив директор Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА Юрій Ткалич. – Цим заходом ми пропагуємо здорове харчування та здоровий спосіб життя, а також підтримуємо місцевих товаровиробників. Адже «Фестиваль молока» – гарна можливість для підприємств харчової галузі області прорекламувати свою продукцію.

Офіційне відкриття «Фестивалю молока» заплановане на 11 годину. Проте виробники молочної продукції та інших харчових продуктів розгорнуть свої торгівельні майданчики вже з 10 ранку.

Крім, безпосередньо, торгівлі, для учасників фестивалю будуть запропоновані розважальні заходи, концертна програма за участю професійних та аматорських колективів, спортивні змагання, тематичні конкурси та вікторини тощо.

Є також домовленість, що до свята приєднаються деякі ОТГ, які презентуватимуть розвиток бізнесу у своїх громадах.

За інформацією Департаменту агропромислового розвитку,
екології та природних ресурсів Чернігівської ОДА




Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 708 | Теги: фестиваль молока, Чернігівщина | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar