реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 21 » Чернігівська "Стріла" готова взяти на роботу близько 40 людей
20:39
Чернігівська "Стріла" готова взяти на роботу близько 40 людей
Чернігівська ПАТ Чернігівська кондитерська фабрика «Стріла» є одним із ринкоутворюючих підприємств міста Чернігова та відомим постачальником кондитерських виробів як на вітчизняному ринку, так і за його межами.

Незважаючи на складну економічну ситуацію в країні, фабрика стабільно працює і розвивається, нарощуючи виробництво і збільшуючи штат працівників. Заповнити вакансії «Стрілі» допомагатиме служба зайнятості. Таке рішення було узгоджено під час робочої зустрічі заступника директора Чернігівського ОЦЗ Сергія Роговця з генеральним директором ПАТ «Чернігівська кондитерська фабрика «Стріла» Лілією Шалько.

Під час зустрічі йшлося про послуги служби зайнятості роботодавцям, а саме: підбір потрібних працівників, підготовку кадрів за направленням служби зайнятості (стажування безпосередньо на робочому місці, навчання за індивідуальними програмами), можливість організації тимчасових робіт.

На підприємстві зацікавилися та вирішили скористатися новими сучасними технологіями служби зайнятості, зокрема відеопрезентацією вакансій.

«ПАТ «Чернігівська кондитерська фабрика «Стріла» - одне з найстаріших кондитерських виробництв в Україні, заснована в 1933 році. За цей час з невеличкого цеху вона перетворилася у велике сучасно обладнане підприємство, - говорить генеральний директор. – Наразі ми виготовляємо цукерки, карамель, драже, печиво, вафлі. Загалом в асортименті понад 200 найменувань продукції. Для виробництва кондитерських виробів використовується тільки натуральна сировина. Жодних хімічних домішок та підсилювачів смаку!».

Солодощі «Стріли» відомі не лише в Україні. Вони експортуються до Туркменістану, Таджикистану, Казахстану, Азейбаржану, Грузії, Молдови, Латвії, Литви, Естонії, Румунії, Франції, Німеччини».

Наявність багатьох конкурентів на ринку стимулює колектив фабрики постійно поліпшувати якість продукції, удосконалювати дизайн упаковки, збільшувати асортимент. Продукція підприємства неодноразово була відзначена престижними нагородами. Тому на роботу керівництво «Стріли» запрошує сумлінних та відповідальних працівників, які готові працювати на результат.

За словами Лілії Шалько, наразі підприємству потрібні укладальники-пакувальники, глазурувальники, цукерники, слюсарі та вантажники. Загалом «Стріла» готова взяти на роботу близько 40 людей. Їм гарантують офіційне працевлаштування, соціальний пакет, оптимальні умови роботи, можливість кар’єрного росту. Заробітна плата залежить від виробітку та відпрацьованого часу. Графік роботи позмінний. Тривалість кожної зміни 8 годин. Нині на підприємстві працює понад 270 працівників.

З метою оперативного укомплектування вакансій днями Чернігівський МЦЗ провів для безробітних громадян презентацію роботодавця. В результаті 17 людей отримали направлення на роботу, з них 5 уже працевлаштовані.



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 1068 | Теги: Чернігів, працевлаштування, фабрика Стріла | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar