реклама партнерів:
Головна » 2009 » Жовтень » 8 » Чернігівська ТЕЦ модернізується
17:14
Чернігівська ТЕЦ модернізується
Чернігівська ТЕЦ модернізується На комунальному енергогенеруючому підрозділі "Чернігівська ТЕЦ" ТОВ фірми "ТехНова" урочисто введено в експлуатацію автоматичний перекидач залізничних вагонів.
Керівництво підприємства назвало цю подію знаковою, оскільки перекидач залізничних вагонів спростить та прискорить розвантаження вагонів з вугіллям, особливо у зимовий період. До цього часу на підприємстві це було проблемним питанням, що вимагало значних затрат та людських ресурсів.
"Відтепер нам достатньо мати 50-60 тонн вугілля як резервний запас, решту – зможемо приймати у будь-який час", - заявив директор КЕП "Чернігівська ТЕЦ" фірми "ТехНова" Олександр Білобров. За його словами, введення у дію розвантажувального комплексу – важливий крок на шляху модернізації підприємства, оновлення його виробничих потужностей.
Новий перекидач запустили Чернігівський міський голова Олександр Соколов та президент групи компаній "ТехНова" Анатолій Шкрібляк.
За словами міського голови, на Чернігівській ТЕЦ реалізовано колосальний проект і за вартістю, і за необхідністю. Також О.Соколов підкреслив, що влітку гаряча вода в оселях чернігівців була завдяки закільцюванню мереж міста, яку виконало підприємство.
На сьогодні, після введення в експлуатацію розвантажувального комплексу, ТЕЦ стабільно працюватиме на вугіллі. Водночас, на думку О.Соколова, перспективним є використання альтернативного палива, наприклад, торфу. "Покладів торфу на Чернігівщині досить багато і його можна використовувати як паливо для ТЕЦ за прикладом Швеції чи Фінляндії, однак у вирішенні цих питань необхідна допомога держави", - сказав міський голова.
О.Соколов привітав колектив підприємства із трудовою перемогою і висловив упевненість, що опалювальний сезон в обласному центрі Чернігівщини розпочнеться вчасно і буде стабільним.

Джерело: Ірина Синельник



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 1726 | Теги: економіка, ТЕЦ, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar