реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 22 » Чернігівське земляцтво вчергове зібралося у столиці
13:03
Чернігівське земляцтво вчергове зібралося у столиці
Чернігівське земляцтво вчергове зібралося у столиці Вже традиційно, на запрошення товариства «Чернігівське земляцтво», у столиці зібралися уродженці Придесення. Цьогоріч – із нагоди 21-ї річниці утворення об’єднання. Делегацію Чернігівщини очолили голова обласної ради Ігор Вдовенко і перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич. До участі в святкуванні долучилися також відомі політичні, культурні та громадські діячі, депутати обласної ради, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Учасники урочистостей ознайомилися з міні-виставками провідних музеїв і митців, творами народних майстрів та аматорів мистецтва Чернігівщини, переглянули документальний фільм «Наш час», який продемонстрував діяльність земляцтва та його осередків протягом минулого року й розповів про вихідців із Чернігівської області, які волею долі вкоренилися у столиці, але продовжували і продовжують сприяти духовному і культурному розвитку своєї малої батьківщини.

Також земляки-чернігівці вшанували світлу пам'ять тих, хто поклав своє життя на вівтар боротьби за волю і незалежність рідного краю та соборність Української держави.

З вітальним словом виступили, зокрема, голова товариства «Чернігівське земляцтво» Віктор Ткаченко, голова обласної ради Ігор Вдовенко й перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич. Вони ж, за доброю традицією, урочисто підписали угоду, засвідчивши своє прагнення й надалі поглиблювати тристоронню співпрацю для розв’язання актуальних питань економічного й соціально-культурного життя області, пропагування духовних надбань Сіверського краю.

Після цього тепле й дружнє спілкування земляків продовжилося у символічних куренях.













Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 876 | Теги: Сіверський край, Чернігівське земляцтво | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar