реклама партнерів:
Головна » 2015 » Травень » 1 » Чернігівський Молодіжний театр відзначив 30-річчя
19:21
Чернігівський Молодіжний театр відзначив 30-річчя
Чернігівський Молодіжний театр відзначив 30-річчя Чернігівський Молодіжний театр відзначив 30-річчя з дня створення. Директора закладу і художнього керівника Геннадія Касьянова та колектив театру привітали голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв, Чернігівський міський голова Олександр Соколов, друзі, шанувальники і постійні глядачі.
Зокрема, міський голова поділився своїми враженнями від вистави "11 сторінок військової прози", власне з якої розпочалася історія Молодіжного театру. У 1985 році з цією виставою Чернігівський молодіжний театральний колектив, який мав тоді назву театр-студія "Молодіжна сцена", став лауреатом 2-го республіканського конкурсу самостійних робіт молодих акторів, режисерів та сценографів, що проходив в Одесі.
О.Соколов вручив подарунок та вітальну адресу. "За три десятиліття художній керівник, режисери та актори Молодіжного вдалося яскраво розкрили свій талант, створивши у Чернігові самобутній театр, із неповторний атмосферою, власними традиціями, завоювали щиру любов не одного покоління чернігівців", - сказано у вітанні.
Г.Касьянов назвав прізвища усіх, хто стояв у витоків створення закладу, хто підтримував та допомагав упродовж існування театру.
Доктор історичних наук Володимир Половець, який час створення Молодіжного театру працював секретарем Чернігівського обкому партії, теж поділився своїми спогадами, зазначивши, що тоді було сподівання на створення молодими талановитими митцями "чернігівської Таганки" і за минулі роки воно повністю справдилося.

Ірина Синельник, Чернігівська міськрада




Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 1021 | Теги: Чернігів, молодіжний театр, культура | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar