реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 26 » Чернігівський Народний Рух підтримує Андрія Портного
11:57
Чернігівський Народний Рух підтримує Андрія Портного
Чернігівський Народний Рух підтримує Андрія Портного Провід обласної організації Народного Руху України заявляє про свою підтримку на посаду голови Сосницької об'єднаної територіальної громади кандидатури самовисуванця Андрія Портного.

Нетривалий час, доки він працює сосницьким селищним головою, показав його вміння організувати раду і громаду на позитивні зміни у селищі - чи то мова йде про освітлення, чи про прибирання сміття, чи про прикрашання селища та вирішення інших питань. Ми впвнені, що ставши головою ОТГ, молодий і активний керівник Андрій Портний зможе вдихнути життя і у навколишні села і дати поштовх позитивним змінам у самій Сосниці.

В той же час кандидати від олігархічних партій, які не мають до Сосниці жодного стосунку, або довели свою неспроможність за багато років посідання керівних крісел, тільки заважають сосничанам зробити правильний вибір. Хоча рухівці впевнені, що мешканці Сосниці, Пекарева, Костирева, Ганнівки, Малого Устя, Волинки, Загребелля, Гапішківки, Масалаївки, Киріївки, Матвіївки, Полісся, Кнутів, Синютина і Чорнотич зроблять правильний вибір і проголосують за молодого та ініціативного Андрія Портного.

Прес-служба обласної організації НРУ



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 891 | Теги: Народний Рух, вибори, Андрій Портний | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar