реклама партнерів:
Головна » 2018 » Червень » 25 » Чернігівський Рух проведе 30 червня молодіжні спортивні змагання з воркауту
06:00
Чернігівський Рух проведе 30 червня молодіжні спортивні змагання з воркауту
Чернігівський Рух проведе 30 червня молодіжні спортивні змагання з воркауту 24 червня на черговому засіданні Проводу Чернігівського НРУ головними питаннями було прийняття нових членів партії, відновлення молодіжної рухівської організації та проведення змагань з популярного вуличного спорту — воркауту.

Змагання відбудуться 30 червня, у них візьме участь молодь з Києва, Білої Церкви, Сум, Чернігова, Прилук, Сосниці, Лемешів та інших міст і сіл. Переможці отримають грамоти, вимпели, грамоти, подяки та заохочувальні подарунки.

Розглянуто також питання формування партосередків та їх реєстрації, зокрема, надано згоду на створення осередку НРУ у селі Смолин Чернігівського району - на засіданні проголосовано три заяви мешканців села про прийом до НРУ. Відновив членство у партії і перший голова Березнянського осередку Руху (Менський район) Олександр Чорноштан.

Заплановано організувати заходи з вшанування пам’яті Івана Драча, першого голови Народного Руху України, Героя України.

На засіданні Проводу обласної організації НРУ йшлося також про встановлення меморіальної дошки В’ячеславу Чорноволу на фасаді будинку за адресою: вул. Івана Мазепи, 4 (приміщення обласної організації НРУ). Відповідне рішення було прийнято виконавчим комітетом Чернігівської міської ради 21 липня 2016 року.

Цього ж дня розпочато формування чернігівського осередку Всеукраїнської громадської організації «Молодий Народний Рух». Прикметно, що ця подія відбулася у День молоді.

На фото: голова обласної організації НРУ Микола Череп із молодорухівцями Костянтином Черняковим та Олексієм Скоробагатьком.

Прес-служба Чернігівської обласної організації НРУ.

Довідка
Воркаут (Street workout) — масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об’єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні майданчики. Включає тренування на турніках, брусах.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 972 | Теги: воркаут, молодь, Народний Рух України | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar