реклама партнерів:
Головна » 2017 » Квітень » 19 » Чернігівський Рух виключає Валерія Магулу за перехід до "Батьківщини"
16:10
Чернігівський Рух виключає Валерія Магулу за перехід до "Батьківщини"
Чернігівський Рух виключає Валерія Магулу за перехід до Провід чернігівської обласної організації Народного Руху, розглядаючи підсумки підготовки до виборів ради Менської об'єднаної територіальної громади, констатував, що підготовка провалена. І перш за все з вини голови Менської районної організації НРУ Валерія Магули, який минулої восени перейшов до Руху з "Батьківщини".

Тепер же, як виявилося, замість формування списку кандидатів від НРУ до ради, він сам балотується в цю раду від "Батьківщини", що й підтвердив у телефонній розмові з головою обласної організації НРУ Миколою Черепом.

Провід доручив контрольно- ревізійній інспекції (голова - Григорій Шурига) підготувати висновок про недостойну поведінку Валерія Магули. Згідно Статуту НРУ, рішення про виключення його з партії буде прийнято Центральним проводом.

Провід обласної організації НРУ закликає членів Руху в Менському районі належно поставитися до перекинчиків, які зраджують партію, і провести підготовку до позачергової районної конференції НРУ, де буде обрано нове керівництво.

Провід обласної організації НРУ заслухав також інформацію про підсумки відновлювальних зборів Носівської районної організації НРУ та іншу внутріпартійну інформацію.

Прес-служба обласної організації НРУ




Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 989 | Теги: БАТЬКІВЩИНА, Народний Рух, Валерій Магула | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar