реклама партнерів:
Головна » 2016 » Листопад » 30 » Чернігівському історичному музею імені Тарновського – 120 років
22:08
Чернігівському історичному музею імені Тарновського – 120 років
Чернігівському історичному музею імені Тарновського – 120 років 29 листопада відбулися урочистості з нагоди 120-річчя однієї із перлин міста на Десні – Чернігівського історичного музею імені Василя Тарновського.
Про це повідомили у Відділі інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради.

Заснований у листопаді 1896 року на основі колекції відомого громадського діяча, благодійника і збирача українських старожитностей Василя Тарновського-молодшого, музей пройшов складний шлях становлення і утвердження, ставши добре знаним в Україні, осередком науки, історії та символом Придесення.

Привітати колектив музею з річницею заснування прибули численні гості, науковці, історики, краєзнавці, колеги, представники влади і громадськості.
Неоціненною справою відродження багатовікових традицій духовності й народної пам'яті, збереження і примноження історико-культурної спадщини Чернігівщини назвали виступаючі внесок наукових співробітників музею на чолі із директором Сергієм Лаєвським.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди свята почесні грамоти та відзнаки обласної ради отримали завідуюча відділом науково-методичної роботи Валентина Луцько, завідуюча відділом науково-освітньої роботи Наталія Самохіна, заступник директора з адміністративно-господарської частини Олена Троянчук.

На завершення урочистостей учасникам заходу були презентовані наукові видання.









Категорія: КУЛЬТУРА | Переглядів: 853 | Теги: Чернігівський історичний музей, вітання | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar