реклама партнерів:
Головна » 2018 » Вересень » 9 » Чернігівську викладачку звільнили через переконаня?
12:49
Чернігівську викладачку звільнили через переконаня?
Чернігівську викладачку звільнили через переконаня? Людмилу Зіневич у Чернігові знають ледь не усі. Вона координатор і викладач «Безкоштовних курсів української мови в Чернігові». Викладала у Чернігівському державному інституті економіки і управління, а також в Чернігівському національному технологічному університеті, повідомляє Час Чернігівський.

- Ситуація з моїм звільненням ще раз оголила проблему симулякризації патріотизму та кадрів у вищій школі як наслідок непроведеної люстрації в освіті, проблему ручного управління. Водночас ця подія підсилила мою впевненість у правильності життєвих принципів й допомогла розібратися, хто є хто в моєму житті, - написала сьогдні Людмила Зіневич на своїй сторінці у Фейсбук.

Тиждень тому на своїй сторінці вона писала таке:

«Вперше за 26 років моє 1-е вересня не стало для мене новим навчальним роком. Проте я хочу привітати усіх моїх студентів, нинішніх і колишніх, зі святом знань і побажати бути спраглими до життя, до науки, до пізнання світу, творити добро, вірити в перемогу правди і ніколи-ніколи!- не бути байдужими до України.

А ще подякувати за спільні щасливі миті, за хвилювання, за відкриття, досвід і зміст, бо найбільшою мірою ви, учні, і були моїм змістом.

Я завинила перед нинішніми студентами, яким обіцяла цьогоріч нові спецкурси, тренінги, літературні вечори, зустрічі з визначними людьми... На жаль, даруйте, не з моєї волі їх не буде.

Але ж нам є що згадати, а мені за 26 років викладання у ВШ тим більше. На фото лише маленька частка нашого цікавого студентського життя.

В освітній системі не повинно так бути, щоб викладачів звільняли за громадянську позицію, принциповість, безкомпромісність чи особисту неприязнь».



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 579 | Теги: звільнення, Людмила Зіневич, українська мова | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar