реклама партнерів:
Головна » 2017 » Вересень » 5 » Чернігівводоканал тестує новітню роботехніку
09:30
Чернігівводоканал тестує новітню роботехніку
Чернігівводоканал тестує новітню роботехніку 1 вересня на КП «Чернігівводоканал» відбулася виставкова-презентація нових технологій у обстеженні та ремонті комунікацій. Презентація була проведена дипломованими спеціалістами української компанії «Імест-Плюс» з міста Києва.

Було продемонстровано сучасне роботизоване обладнання для проведення телеінспекції труб, а також обладнання, яке здатне забезпечити ремонт труби зсередини, без проведення земляних робіт.

Після виставки-презентації відбулася і практична демонстрація роботехніки та іншого сучасного обладнання на перехресті вулиць Івана Мазепи та Ремісничої. Там проходить каналізаційний колектор, над яким відбулося просідання асфальтобетонного покриття.

Колектор знаходиться на глибині 4 метри й має діаметр 400 мм.

Для виявлення причини, чому саме відбулося просідання, спеціалістами компанії «Імест-Плюс» у каналізаційний колектор був запущений спеціалізований робот. Він споряджений відеокамерою (вона має здатність обертатися на 360 градусів та здійснювати онлайн перегляд), ліхтарем, та іншим приладами. Керування таким обладнанням, моніторинг того, що відбувається в колекторі, та виявлення самої проблеми -все це здійснюється на поверхні за допомогою дистанційного пульту.

Під час обстеження виявили, що в колекторі відбулося руйнування труби в нижній частині.

За словами спеціалістів КП «Чернігівводоканал», на цій ділянці дороги найближчим часом будуть проведені ремонтні роботи для усунення цього пошкодження на колекторі. Для вирішення проблеми, швидше за все, буде необхідне перекриття вул. Івана Мазепи.

Прес-служба Чернігівської міської ради



Категорія: ЕКОНОМІКА | Переглядів: 999 | Теги: роботехніка, колектор, Чернігівводоканал | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar