реклама партнерів:
Головна » 2019 » Червень » 5 » Чи можна вирішити кулаком транспортну проблему в Чернігові?
12:58
Чи можна вирішити кулаком транспортну проблему в Чернігові?
Чи можна вирішити кулаком транспортну проблему в Чернігові? Схоже питання транспортного перевезення економічними важелями неможливо вирішити. І тоді актуальні... силові методи.
Учора після 19.00 на маршруті № 7 біля силікатного заводу вкотре довелося спостерігати неприємну ситуацію. Знервовані жінки і чоловіки (десь п'ятнадцятеро), здебільшого поважного віку, півгодини чекали маршрутку і “гарними” словами згадували водіїв та керівників транспортного управління. Люди прийшли на зупинку з дач, і хто поливав городину, а хто вже і полуниць нарвав, тож поспішали додому.
Нарешті наполовину заповнена вигулькнула маршрутка, водій забрав всіх. Але на наступній зупинці за свою хитрість отримав кулаком по обличчю!...
Що цікаво, бабусі в переповненому автобусі підтримали кривдника. Мовляв, водій сам винен, бо півгодини стояв на кінцевій, а тепер збирає всіх на зупинках людей щоб більше заробити. За це й отримав.
Водій ще скаржився, що не хоче везти за посвідченнями, але зрозумів, що краще промовчати.
У Європу йдемо. Місто змінюється. Он для комфорту нам і розклад руху транспорту обіцяли. І навіть електронні табло на зупинках встановили, хоча чомусь автобуси всеодно “зникають” з маршруту. Ще одна біда, що людей возять у тих самих переповнених “собачих будках”...

Сергій Черняков.



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 586 | Теги: бійка, Чернігів, маршрутки | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar