реклама партнерів:
Головна » 2016 » Лютий » 26 » ЦВК виступає за проведення довиборів у парламент по 206 округу
21:46
ЦВК виступає за проведення довиборів у парламент по 206 округу
ЦВК виступає за проведення довиборів у парламент по 206 округу Центральна виборча комісія виступає за проведення довиборів у парламент у мажоритарних округах № 23, 27 та 206 в один день, і просить Верховну Раду надати необхідні для цього документи.

Про це в п'ятницю розповів журналістам голова ЦВК Михайло Охендовський, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"З точки зору адміністрування виборчого процесу всі три проміжні вибори мають відбутися в один день і бути призначені одним рішенням ЦВК", — зазначив Охендовський.

За його словами, 17 лютого ЦВК отримала ухвалу Верховної Ради про дострокове припинення повноважень народного депутата Владислава Атрошенка (якого обрали мером Чернігова у листопаді 2015 року — "24"). Водночас, як наголосив Охендовський, Центрвиборчком досі не отримав від парламенту копії свідоцтва про смерть Ігоря Єремеєва (який загинув ще у серпні 2015 року — "24") і постанови про припинення повноважень нардепа Бориса Філатова, який був обраний мером Дніпропетровська на місцевих виборах у листопаді 2015.

Як зазначив голова ЦВК, за попередніми підрахунками, для проведення проміжних виборів народних депутатів в 23, 27 і 206 виборчих округах необхідно 12,681 мільйона гривень.

До слова, у грудні 2015 року ЦВК зареєструвала двох нових депутатів — Вадима Підберезняка та Тетяну Юзькову — які замінили Миколу Мартиненка та Злату Огнєвич.



Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 1200 | Теги: Чернігів, довибори | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar