реклама партнерів:
Головна » 2016 » Квітень » 6 » "Демальянс" - Віктору Бистрову: не міряйте по собі!
21:15
"Демальянс" - Віктору Бистрову: не міряйте по собі!
Заява "Демальянсу" щодо неприпустимості порушення секретарем Чернігівської міської ради норм депутатської етики

Чернігівська міська організація партії «Демократичний альянс» засуджує некоректну поведінку і неправдиві заяви, які публічно дозволяє собі робити секретар Чернігівської міської ради Віктор Бистров в соціальних мережах, оцінюючи рішення фракцій щодо голосування з тих чи інших питань.

Зокрема, ми вважаємо, що фраза «Ви заплатили гроші "Демальянсу" та "Самонемічі» є образливою для двох фракцій Чернігівської міської ради як по суті, так і по формі. Вважаємо, автор, висловлюючи її, базувався виключно на своєму багаторічному досвіді роботи чиновником міської ради.

Подібна поведінка Віктора Бистрова порушує норми ст. 8 Закону «Про статус депутатів місцевих рад» та ст 48. Регламенту Чернігівської міської ради 7-го скликання. Де сказано, що депутат, а секретар міськради обирається з депутатів, здійснюючи свої депутатські повноваження, повинен дотримуватися правил депутатської етики, в тому числі керуватися у своїй діяльності та поведінці загальновизнаними принципами порядності, честі і гідності, не допускати образливих висловлювань, уникати у публічних виступах недостовірних відомостей стосовно органів державної влади, органів місцевого самоврядування, депутатських груп, фракцій, окремих депутатів Ради, громадян.

Особливо неприпустимими є заяви з вуст посадової особи органу місцевого самоврядування, яким є секретар міськради. Він покликаний об’єднувати зал і представляти у виконкомі інтереси всіх депутатів, а не окремої фракції, якою б чисельною вона не була.

По суті звинувачень вважаємо, що знайдене під час пленарного засідання компромісне рішення щодо продовження оренди земельної ділянки ТОВ «Термінал-центр» на чотири місяці є збалансованим між громадою міста та представниками десятків кампаній-експортерів, що наповнюють бюджет міста та дають роботу сотням чернігівців. Адже задачею міської влади є збалансування інтересів громади і бізнесу для досягнення максимального суспільного блага.

" Щодо фінансування Демократичного альянсу, то звітність про надходження і витрати команди за багато років знаходиться в он-лайн доступі всім бажаючим", − зазначив голова фракції партії "Демальянс" у Чернігівській міській раді Ігор Андрійченко.

Прес-служба Чернігівської міської організації
партії "Демальянс"
Джерело: Сіверщина




Категорія: ПОЛІТИКА | Переглядів: 986 | Теги: Віктор Бистров, Чернігів, ДемАльянс | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar