реклама партнерів:
Головна » 2018 » Лютий » 21 » День Героїв Небесної Сотні на Чернігівщині
11:31
День Героїв Небесної Сотні на Чернігівщині
День Героїв Небесної Сотні на Чернігівщині Віче «Українська революція: від героїв Крут до героїв Небесної сотні», відбулося вчора, 20 лютого, на Красній площі Чернігова. Вшанувати пам'ять Героїв Небесної Сотні прийшли учасники подій Революції гідності, громадськість, представники органів влади та місцевого самоврядування.

Після завершення віче учасники заходу долучились до перегляду документального фільму «Небесна сотня» з циклу «Зима, що нас змінила» та фотовиставки Маріанни Харді та Віктора Кошмала в Обласному молодіжному центрі.

Цього ж дня заходи, присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні, відбулись і в районах області. Їх учасники висловили глибоку повагу до подвигу людей, які віддали свої життя за волю й незалежність України, вшанували світлу пам’ять Героїв хвилиною мовчання.

Керівники органів державної влади та місцевого самоврядування, представники широких кіл громадськості та духовенства, учні та студенти місцевих навчальних закладів поклали квіти на могили Героїв Небесної Сотні Віктора Орленка у селі Талалаївці Ніжинського району та Андрія Мовчана у Великих Осняках на Ріпкинщині.

Крім того, у суботу, 18 лютого, у селищі Дмитрівка Бахмацького району відбувся мітинг-реквієм та покладанні квітів до могили Героя Небесної Сотні Василя Прохорського.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
Фото Сергія Чернякова


















Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 826 | Теги: Чернігів, Небесна сотня, віче | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar