реклама партнерів:
Головна » 2018 » Лютий » 28 » Депутати Чернігівської міськради виділили додаткові кошти для фінансування природоохоронних заходів
20:34
Депутати Чернігівської міськради виділили додаткові кошти для фінансування природоохоронних заходів
Депутати Чернігівської міськради виділили додаткові кошти для фінансування природоохоронних заходів Сьогодні, 28 лютого, Чернігівська міська рада внесла зміни до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2018-2020 роки.

Депутати міської ради збільшили фінансування кількох природоохоронних заходів, які проводитимуться у 2018 році.

На поліпшення технічного стану та благоустрій водойми на території Центрального парку культури та відпочинку додатково з міського бюджету виділено 266,039 тис. грн. Ця необхідність виникла у зв’язку із підвищенням розміру кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів. Тобто, у поточному році для реалізації цього природоохоронного заходу загалом передбачено фінансування у сумі 1 866,039 тис. грн.

Нещодавно у м. Чернігові були реалізовані два проекти по реконструкції на річці Стрижень гідротехнічної споруди по вул. Героїв Чорнобиля та шахтного водоскиду в районі вулиці Курсанта Єськова.

У зв’язку із проведенням управлінням Державного агентства рибного господарства у Чернігівській області уточнення даної суми компенсації рибному господарству за діючими на момент проведення робіт коефіцієнтами вартості будівництва (питомі капіталовкладення на 1 т риби-сирцю), необхідно здійснити додаткову компенсацію рибному господарству. Крім того, для введення в експлуатацію гідротехнічної споруди на річці Стрижень по вул. Героїв Чорнобиля необхідно здійснити оплату послуги з видачі сертифікату відповідності закінченого будівництвом об’єкта.

Для фінансового забезпечення цих заходів необхідно доповнити додаток до Програми пунктом 1.13. «Реконструкція гідротехнічних споруд із компенсацією збитків рибному господарству» із фінансуванням у 2018 році у сумі 62,008 тис. грн.

Цим же рішенням депутати міської ради для забезпечення завершення робіт з будівництва пункту тимчасового утримання тварин по вул. Любченка з міського бюджету виділили кошти у сумі 352,950 тис. грн.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 804 | Теги: депутати, Чернігів, екологія | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar