реклама партнерів:
Головна » 2017 » Липень » 22 » Деснянський суд Чернігова виніс вирок у справі щодо квартирної оборудки
08:38
Деснянський суд Чернігова виніс вирок у справі щодо квартирної оборудки
Деснянський суд Чернігова виніс вирок у справі щодо квартирної оборудки Жінці, обвинуваченій у цій афері, визначена міра покарання у вигляді 6 років позбавлення волі. Протягом 30 днів на вирок може бути подана апеляція.
Нагадаємо, що чернігівка Валентина Шевченко в 2013-му році придбала квартиру для своєї доньки Юлії Юрченко у сусідньому під’їзді в своєму ж будинку по вулиці Бєлова, 37, корпус 3. Але через два роки нових мешканців викликали до суду. Виявилося, попередня господарка заявила, що її квартира була продана незаконно. Сама попередня господарка – Валентина Новгородська, яка зараз живе в Італії – заявила, що квартира була продана нібито по підробленій по довіреності, виданій на її доньку Ксенію Булгаєву.

Три роки тому ніхто не повідомив покупцям, що з квартирою щось негаразд; копія довіреності була завірена нотаріусом. Господарка ж стверджує, що довіреність фальшива, і подала до суду на доньку – за підробку документів.

Суд постановив повернути квартиру Новгородській. Так Юлія Юрченко з малою дитиною, якій зараз 6 років, залишається фактично без житла, а до того ж сім’ї так поки й не повернули гроші – виплачені за квартиру в 13-му році майже триста тисяч гривень.

А от розгляд кримінальної справи в Деснянському суді по звинуваченню Ксенії Булгаєвої у підробці документів та заволодінні чужим майном завершений. Винесений вирок: позбавлення волі терміном у 6 років.

На черговому засіданні обвинувачена Ксенія Булгаєва, яка раніше заперечувала свою вину, тепер визнала її.

Вирок по кримінальній справі не вирішує проблеми щодо долі цього житла – квартири по Бєлова, 37/3, і щодо понесеної сім’єю Шевченко-Юрченко матеріальної шкоди. Адже обвинувачена Булгаєва стверджує, що грошей у неї нема. Всі кошти, мовляв, вона передала чоловікові, а він виїхав і місце його перебування обвинуваченій, за її словами, невідоме. Містом розповсюджені чутки, що чоловік зараз перебуває в окупованому Криму.

Цю справу (цивільну, про майно) розглядає суд касаційної інстанції в Києві. На квартиру накладений арешт поліцією, яка проводить дорозслідування обставин справи.

Джерело: обласна телерадіокомпанія "Сівер центр"



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 711 | Теги: квартира, суд, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar