реклама партнерів:
Головна » 2015 » Липень » 7 » Дитячі майданчики повинні бути безпечними
20:53
Дитячі майданчики повинні бути безпечними
Дитячі майданчики повинні бути безпечними Ряд порушень у сфері благоустрою Чернігова виявили співробітники екологічної інспекції, обстежуючи прибудинкові території багатоповерхового житлового фонду обласного центру.
Прикро, що до переліку невпорядкованих потрапили об’єкти відпочинку та розвитку дітей. Так, у багатьох мікрорайонах дитячі каруселі, турніки, пісочниці, гойдалки, лавки, декоративні паркани знаходяться в несправному стані або, навіть, потребують демонтажу. Зайве нагадувати, що пошкоджені дитячі майданчики можуть становити небезпеку для дітей.
Як поінформував начальник екологічної інспекції Сергій Стринадко, з комунальними підприємствами вже проведено роз’яснювальну роботу та направлені листи із зазначенням об’єктів, котрі потребують їхньої уваги.
Керівник інспекції звертається до мешканців міста з проханням своєчасно інформувати комунальні служби при виявленні несправних об’єктів відпочинку, котрі можуть становити загрозу здоров’ю дітей і дорослих. Він також переконаний, що з метою запобігання вандалізму на дитячих і спортивних майданчиках батькам варто змалечку виховувати в дітях бережливе ставлення до спільного майна.
З пропозиціями, зауваженнями та побажаннями щодо благоустрою міських територій звертатися за адресою: м. Чернігів, просп. Перемоги, 63, тел. 67-28-25, або за телефоном «гарячої лінії»: 97-41-41.

За повідомленням екологічної інспекції



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 856 | Теги: діти, екологічна інспекція, дитячі майданчики | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar