реклама партнерів:
Головна » 2017 » Листопад » 18 » Дітям Чернігова розповіли про Революцію Гідності
19:38
Дітям Чернігова розповіли про Революцію Гідності
Дітям Чернігова розповіли про Революцію Гідності Сьогодні самооборонівці та члени "Вільних Людей" Олександр Ясенчук та Юніс Аскеров до Дня Революції Гідності зустрілись з учнями Центру національно-патріотичного виховання.

Діти переглянули фільм "Самооборона Майдану. Дальні барикади" та обговорили події Революцію Гідності, військовий конфлікт з Росією та волонтерську допомогу.

"Головне, що ми намагались донести дітям, що ті речі, які вони розглядали, - бити, щит, каска - це всього лише засоби для досягнення мети. Наша головна зброя, з якою ми будемо йти до вільної, могутньої України - це світлий розум, знання та воля до перемоги", - говорить Юніс Аскеров.

Після зустрічі, вихованці центру разом з заступником директора Центру Сергієм Биконею, вшанували Героїв Небесної Сотні та російсько-української війни, поклавши квіти до меморіальних стел.

"Важливість виховання молодого покоління складно переоцінити. Діти - фундамент Нації, майбутні розбудовники Держави. Ставити їм у приклад гідних борців за незалежність України, формувати патріотичні почуття - означає забезпечити існування самостійної та сильної України. Саме тому ми так багато уваги приділяємо роботі з молоддю: проводимо вишкільні табори, просвітницькі кампанії, залучаємо молодь до державотворчих процесів", - говорить Інна Левус, Керівник "Фундації Вільні Люди".



Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 788 | Теги: Вільні люди, Революція Гідності, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar