реклама партнерів:
Головна » 2017 » Січень » 13 » До уваги роботодавців: Фонд соціального захисту інвалідів інформує
08:51
До уваги роботодавців: Фонд соціального захисту інвалідів інформує
До уваги роботодавців: Фонд соціального захисту інвалідів інформує Відповідно до Порядку реєстрації підприємств, установ, організацій та фізичних осіб, що використовують найману працю, затвердженого постановою КМУ від 31.01.2007 року №70 (зі змінами) реєстрація підприємств, установ та організацій, в тому числі фізичних осіб, які використовують найману працю, здійснюється Чернігівським обласним відділенням Фонду соціального захисту інвалідів до 1 лютого 2017 року (за адресою: 14017, м. Чернігів, вул. В’ячеслава Радченка, 14).

Звіт про зайнятість і працевлаштування інвалідів за 2016 рік(форма № 10-ПІ /річна поштова/) подається тільки в паперовому вигляді, не пізніше 1 березня 2017 року.

Неподання (несвоєчасне подання) звітності тягне за собою адміністративну відповідальність посадових осіб підприємств, установ, організацій та фізичних осіб, які використовують найману працю.

Бланки заяв про реєстрацію та Звіту про зайнятість і працевлаштування інвалідів розміщені на офіційному веб-сайті Фонду соціального захисту інвалідів (http://www.ispf.gov.ua/).

За інформацією Чернігівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів



Категорія: РІЗНЕ | Переглядів: 946 | Теги: працевлаштування, інваліди, Чернігів | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar