реклама партнерів:
Головна » 2017 » Жовтень » 11 » Долю будівництва в чернігівському Березовому Гаї вирішує Вищий адміністративний суд
11:31
Долю будівництва в чернігівському Березовому Гаї вирішує Вищий адміністративний суд
Долю будівництва в чернігівському Березовому Гаї вирішує Вищий адміністративний суд Касаційна скарга Чернігівської міської ради у справі щодо зведення багатоповерхових будинків практично на території Березового Гаю в м. Чернігові прийнята до розгляду Вищим адміністративним судом України з призупиненням виконання оскаржуваної постанови суду попередньої інстанції на час розгляду.

Тобто з дня прийняття цієї ухвали – 29 вересня 2017 року – і до остаточного рішення суду касаційної інстанції будувати там не можна. Рішення Чернігівської міської ради від 27 жовтня 2016 року № 12/VII-1 щодо скасування виданих раніше містобудівних умов і обмежень на всі три будинки, які забудовник планував звести на зеленій зоні, знову чинне.

Суд також ухвалив витребувати цю справу з Деснянського районного суду м. Чернігова, у який забудовник - ДП «УкрСіверБуд» ЗАТ «ДСК» - звернувся з позовом на початку судових процесів.

Тоді Деснянський районний суд м. Чернігова прийняв рішення на користь міської ради. Але пізніше, 7 вересня 2017 року, Київський апеляційний адміністративний суд відмінив це рішення і задовольнив апеляційну скаргу забудовника.

Чернігівська міська рада оскаржує це в суді касаційної інстанції.

За інформацією прес-служби Чернігівської міської ради





Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 883 | Теги: суд, Чернігів, березовий гай | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar