реклама партнерів:
Головна » 2019 » Лютий » 8 » ДТП у Городнянському районі: двоє людей загинуло
14:57
ДТП у Городнянському районі: двоє людей загинуло
ДТП у Городнянському районі: двоє людей загинуло Служба автомобільних доріг у Чернігівській області повідомляє про заблокування руху в результаті ДТП на 77-му кілометрі траси національного значення Н-28 Чернігів-Городня-Сеньківка.

Сьогодні, 7 лютого, близько 2 ночі у Городнянському районі біля села Гасичівка на дорозі Н-28 Чернігів-Городня-Сеньківка трапилася ДТП за участі пасажирського автобуса та вантажівки. Учасники ДТП Неоплан, у якому їхало 14 пасажирів, що прямував за рейсом Тирасполь-Москва, та автопоїзд Сканія, реєстрації Республіки Сербія. Водій вантажівки не виконав вимог дорожніх знаків та не надав переваги у русі рейсовому автобусу, в результаті чого сталося лобове зіткнення. Двоє людей загинуло - це водії транспортних засобів.

ДТП сталася в межах населеного пункту (дорожній знак на білому фоні передбачає обмеження швидкості руху до 50 км за годину), ямковість відсутня, нанесена дорожня розмітка, є встановлений попереджувальний знак, що вимагає надати перевагу у русі зустрічному транспорту, що рухається через вузький міст. Тож вкотре наголошуємо на необхідності неухильного дотримання правил дорожнього руху, адже їх ігнорування, на жаль, може мати трагічні наслідки.

Через ДТП рух даною ділянкою дороги заблоковано з 2-ї ночі, через що наразі утворився затор. Дорожні служби задіяні до ліквідації наслідків ДТП.

Станом на 10:00 вже вдалося відтягти пасажирський автобус. Залишається прибрати вантажівку, аби розблокувати рух. Шановні водії, врахуйте дану інформацію, плануючи поїздку. Про відновлення руху буде повідомлено згодом.





Категорія: СОЦІУМ | Переглядів: 544 | Теги: Городнянський район, ДТП | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar