реклама партнерів:
Головна » 2019 » Серпень » 6 » Двоє військових з Козелецького району загинули на Донбасі
19:41
Двоє військових з Козелецького району загинули на Донбасі
Двоє військових з Козелецького району загинули на Донбасі Двоє військових з Козелецького району загинули сьогодні, 6 серпня, під обстрілами бойовиків у першій половині дня біля Павлополя Донецької області.
Цю інформацію підтвердив начальник департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи облдержадміністрації Сергій Болдирев.

Усього, за повідомленням штабу Операції об’єднаних сил під час обстрілу загинули четверо військовослужбовців одного з підрозділів окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського.
За словами Сергія Болдирева зараз працівники районної адміністрації спілкуються із сім’ями загиблих, тому більше інформації він розповісти не може.

За інформацією Чернігівського обласного військового комісаріату, за незалежність та територіальну цілісність нашої України і наш із вами спокій на мирній території своє життя поклали :
– старший матрос Олександр ШАРКО , помічник гранатометника,1988 року народження, мешкав в Козелецькому районі, Чернігівської області;
– матрос Владислав РАК , гранатометник 1998 року народження, мешкав у с.м.т. Козелець, Чернігівської області.

Джерело: Суспільне. UA



Категорія: ПОДІЇ | Переглядів: 992 | Теги: ООС, Донбас, Чернігівщина, Втрати | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar