реклама партнерів:
Головна » 2016 » Грудень » 23 » Екологічна стежка "Спадщина предків" запрошує на прогулянку
18:50
Екологічна стежка "Спадщина предків" запрошує на прогулянку
Екологічна стежка 20 грудня в регіональному ландшафтному парку «Ніжинський» було відкрито екологічну стежку «Спадщина предків». Відкриття стежки відбулось в межах Проекту ЄС-ПРООН «Clima East: Збереження та стале використання торфовищ».

Директор регіонального ландшафтного парку «Ніжинський» Сергій Мельникович висловив подяку за підтримку Чернігівській обласній раді, Департаменту екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації, Ніжинській районній раді, Ніжинській районній державній адміністрації, асоціації природоохоронних територій України та Ніжинському державному університету ім. М. Гоголя.

Екологічну стежку створено з метою ознайомити жителів району та гостей парку з природою та особливостями лісових, озерних, лучних та болотних екосистем, рідкісними видами рослин і тварин, в тому числі й занесених до Червоної книги.

Тепер кожен бажаючий може потрапити у поліську казку, доторкнутися до неповторної краси природи, помандрувавши екологічною стежкою, яка оснащена інформаційними стендами, альтанками та оглядовими майданчиками.



Категорія: ЕКОЛОГІЯ | Переглядів: 1079 | Теги: парку «Ніжинський», екологія | Рейтинг: 0.0/0
Допомога проекту Чернігівський Формат - благодійний внесок

QR-код посилання на сторінку
Скористайтеся програмою для сканування штрих-кодів на телефоні.



Всього коментарів: 0
avatar